Monday, November 25, 2013

Thursday, November 7, 2013




30.11.2013. na Sportskom centru Kuna održati će se drugi jubilarni Drveni Kup. Sudionicima prošlogodišnjeg turnira dobro je poznato kako se radi o renomiranom i nadasve čudnom turniru! Zato apeliramo na sve inline prijatelje i momčadi da se prijave i ove godine kako bi još jednom napravili super veliki hokejaški megaspektakl.

A sad par ozbiljnih o turniru:
Predviđeno je da turnir počne u 12 sati. Momčadi će biti podijeljene u dvije grupe. U svakoj grupi igra se ligaški dio, svaki sa svakim (2x8min), te playoff za prvo odnosno treće mjesto. Ostale momcadi igraju za 5. i 7. mjesto. Kotizacija za turnir iznosi 800 kn. U cijenu su uračunate nagrade, sudac i grah.

Rok prijave je do 24.11.2013.

kontakt za prijavu:
mail: ihk.drvenenoge@gmail.com

Do 29.11.2013. potrebno je na mail poslati popis igrača koji će nastupiti na turniru ili ga predati na dan turnira. Dokument za popis skinite ovdje.


Sva pitanja, ideje, prijedloge i molbe možete slobodno poslati na gornji kontakt.

Dress code: suspenzor i čarape!

Živili!

Saturday, January 26, 2013

3. mjesto na Ledenom paku!

Danas je u Koprivnici odigran turnir u hokeju na ledu Ledeni pak. 8 ekipi odmjerilo je svoje snage na koprivničkom klizalištu. Pobjednici turnira su ekipa Ježeva iz Zagreba. Drugo mjesto osvojila je ekipa domaćina, IHK Koprivnica, a treće Drvene noge. Najbolji strijelac turnira je Matija Rakić iz ekipe Ježeva.

Ledeni pak odigran je u spomen na nedavno preminulog kolegu hokejaša Igora Galkina.

Na kraju sve čestitke ekipi IHK Koprivnica na super mega genijalnoj organizaciji turnira i tetama iz pivnice Kraluš na prekrasnom grahu i kobasicama!

Živili!

Ledeni pak 2013:
1. Ježevi
2. Koprivnica
3. Drvene noge
4. Tapiri
5. Vukovi
6. Varaždin
7. Kune junior
8. Veprovi